top of page
Westpolder/Bolwerk

Opdrachtgever: Gemeente Lansingerland

De gemeente Lansingerland ontwikkelt verschillende nieuwbouwlocaties, waaronder het Westpolder/Bolwerk, een ontwikkeling van ongeveer 3.000 woningen. In de directe omgeving van de halte RandstadRail zal bovendien een klein voorzieningengebied worden gerealiseerd. De gemeente heeft in dit project de verantwoordelijkheid voor het stedenbouwkundig programma van eisen, de verschillende bestemmingsplanprocedures en het aanleggen van de hoofdinfrastructuur in de wijk. Voorts toetst de gemeente de stedenbouwkundige plannen en de woningontwerpen van de ontwikkelaars.

Werkzaamheden: Aansturing van het projectteam Westpolder/Bolwerk bij het Ontwikkelingsbedrijf VINEX in de gemeente Lansingerland. Het creëren van de randvoorwaarden voor de realisatie van de wijk vanuit het belang van de gemeente Lansingerland.

Resultaten: Contractvorming en bewaking contractafspraken Integrale aansturing van de plantontwikkeling Civieltechnische voorbereiding Coördinatie van de uitvoering Verantwoording bouwproductie aan gemeentebestuur

bottom of page