Het bedrijf

Deskundig, Betrokken, Transparant.

Buining & Partners heeft een herkenbare en eigen aanpak. Wij hechten grote waarde aan sociale en communicatieve vaardigheden, die wij onmisbaar achten voor het uitvoeren van onze kerntaak: het structureren van complexe vraagstukken. Onze ervaring is door op een positieve manier mensen bij het gehele proces te betrekken, acceptatie en draagvlak wordt gecreëerd. Het uiteindelijke doel, de ondersteuning in een project en het leveren van de kennis die nodig is om de organisatie zelf in staat te stellen aan het werk te gaan, wordt dan bereikt.

Wij vinden het belangrijk voortdurend te werken aan het fundament van onze organisatie, het onderhouden van zowel het kennisniveau als de goede onderlinge samenwerking en betrokkenheid. Het is de basis om op een succesvolle wijze invulling te geven aan onze dienstverlening, in overeenstemming met de gestelde verwachtingen van onze opdrachtgevers.

Buining & Partners staat voor de volgende kernwaarden:

Deskundig – Bij Buining & Partners werken professionals met veel ervaring op het gebied van infrastructuur en gebiedsontwikkeling.

Betrokken – Wij zijn ambitieus en enthousiast. Wij willen onze opdrachtgevers verrassen. Door proactief te zijn, met ongevraagde adviezen komen en buiten de gebaande paden te denken en ook nee durven zeggen, in het belang van de opdrachtgever.

Transparant – We zijn open in wat we doen en waarom. Daarmee worden onze werkzaamheden en resultaten overdraagbaar. Wij besteden veel aandacht aan het actief delen van kennis met opdrachtgevers. Wij bieden in de eerste plaats ondersteuning in het proces en leveren de opdrachtgever de kennis die nodig is om het werk zelf te doen.